ESEMÉNYNAPTÁR

January 2021
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

szgyf_banner.jpg

A kastély épület díszterme adott otthont a rendezvénynek, ahol jó hangulat és tombolanyeremények várták az időseket. A hagyományokhoz hűen a dolgozók a lakókkal együtt jelmezt öltöttek és kisebb fellépésekkel tették színesebbé és vidámabbá a közös mulatságot.

            Östör Hajnalka mentálhigiénés csoportvezető köszöntötte az egybegyűlteket, majd a lakók jelmezes felvonulása következett. Hosszas előkészületek után sok ötletes jelmezt láthattunk. Tizenöt lakónk vidáman mutatta be jelmezét. A jelenlévők szavaztak a legötletesebb jelmezekre, a dobogós helyezetteket jutalmazták. A legtöbb szavazatott a cigányasszony jelmez kapta, majd a hóember, a harmadik pedig az esőfelhő és a nap lett.

            A dolgozók idén is fantáziadús produkciókkal szórakoztatták a lakókat. A mentálhigiénés csoport a Neoton Família együttes egyik dalával idézte fel a nyolcvanas évek hangulatát. A földszinti részleg dolgozói Hungária slágerekkel varázsoltak jó hangulatot és táncba vitték a lakókat.

            A konyha dolgozói hagyományos farsangi fánkkal kedveskedtek a lakóknak. Végül a tombolasorsolásra került sor, ahol mindenki nyert kisebb-nagyobb ajándékokat.

            Egy jó hangulatú délutánt tölthettünk együtt a farsangi mulatságon. Mindannyian sokáig emlegetjük a felejthetetlen perceket.