ESEMÉNYNAPTÁR

September 2021
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

 

 

 

Intézményünkben már hosszú évek óta megrendezzük a lakóink körében nagy népszerűségnek örvendő, Idősek napjához kapcsolódó programsorozatot, amelyet idén október első hetében tartottunk meg.  A rendezvény keretében idén is változatos műsorokat szerveztünk lakóink részére. A nyitó napon a köszöntő után a kultúrcsoport „fiatalabb” tagjai örvendeztették meg lakótársaikat színvonalas műsorral, ahol bátorító, vigasztaló, humoros verseket, történeteket mondtak el, illetve népszerű előadóktól zenei számokat hallgathattak meg az érdeklődési körüknek megfelelően a résztvevők. Az előadók nagy tapsot kaptak az összegyűlt ünnepeltektől.

Kedd délután visszatérő vendégeink, a büki férfikórus tagjai – nyugdíjas kollégánk- vezetésével énekeltek és köszöntötték lakóinkat vidám, szívhez szóló énekeikkel. Ezen a programon is nagyon sokan részt vettek  és a kórussal együtt énekelték a számukra is ismerős dalokat.

Szerdán az evangélikus lelkész meghívásának eleget téve néhány lakóval Nemescsóra utaztunk, ahol a szeretetszolgálat 10 éves fennállásának jubileumát ünnepeltük együtt a dolgozókkal és a környéken lakó ellátottakkal. Lehetőség nyílt az ismerősökkel történő találkozásra, a régi barátságok felelevenítésére is. Csütörtökön délután a már hagyománnyá vált szüreti bál nyújtott kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget. Az előző évekhez hasonlóan Farkas Károly szintetizátorral és élő zenével örvendeztette meg a lakókat. Lakóink nemcsak táncoltak a muzsika hangjaira, hanem az ismert slágereket együtt énekelték a zenésszel. Közben forral bort kortyolgattak, szőlőt és pogácsát csemegéztek.

Mindegyik programot örömmel fogadták ünnepeltjeink, és még a következő napokban is jókedvűen emlegették az elmúlt nap eseményeit.

 

Acsád, 2019-10-25                                                             Gaál Hermina

                                                                                        Terápiás munkatárs