ESEMÉNYNAPTÁR

April 2021
S M T W T F S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

Az intézmény típusa:
Időskorúak ápolást és gondozást nyújtó bentlakásos otthona, mozgásfogyatékkal élő személyeket, szenvedély- és pszichiátriai betegeket ellátó részlegekkel.

A szolgáltatás célja:
Elsősorban azon  időskorú, mozgásfogyatékkal élő, pszichiátriai- és szenvedélybeteg személyek ápolása, gondozása, akiknek az egészségi állapota rendszeres gyógykezelést nem igényel, viszont állandó intézeti gondoskodásra szorulnak. Legfontosabb feladatunk az otthonlakók korának, egészségi állapotának, fogyatékosságának megfelelő fizikai és egészségügyi ellátás biztosítása, a pszichés gondozás, valamint a célszerű és hasznos tevékenységük, foglalkoztatásuk megszervezése.
Az intézménybe beköltöző, ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint amit korábban megszokott, azzal a különbséggel, hogy itt segítünk megoldani azokat a problémákat, melyek lakhelyén élve esetleg nehézséget jelentettek. Az intézmény által nyújtott összes szolgáltatással igyekszünk lakóink maximális kényelmét szolgálni, minden igényének és szükségletének eleget tenni.
A mentálhigiénés ellátás a személyre szóló gondozási tervek alapján történik, igazodva az egyén igényeihez, képességeihez.
Az intézmény feladatai és tevékenysége: az otthon lakóinak magas színvonalú egyéni gondozása, koruknak és egészségi állapotuknak megfelelő, korszerű alap-és szakorvosi,fizikai egészségügyi-és hasznos tevékenység megszervezése,foglalkoztatás,gyógyszer-és gyógyászati segédeszközökkel való ellátása, kulturális és szabadidős programok biztosítása Intézményen belül és Intézményen kívül.

A férőhelyek engedélyezett száma: 678 férőhely, 2-3-4-5 ágyas szobákban. Mosdókagyló minden szobában található, a fürdőszobák és az illemhelyek közös használatúak.

Látogatási idő: minden nap 09.00-17,00 h-ig